Vilkår som skal oppfylles for å få kredit fra MERLIN FINANCE

* Vær minst 18 år gammel.
* Ha en god karakter, selv om det betyr å oppfylle en forpliktelse.
* Ha en månedlig inntektskilde på € 500.
* Et lån som ikke blir tilbakebetalt innen kontraktsvilkår vil føre til rettslige forhandlinger, ledsaget av publisering av identitetskortet ditt på alle kanaler som er vist oss. Overføringsperioden er maksimalt 48 timer.

Dokumenter som skal leveres
* Identitetsdokumenter skannet på begge sider.
* Kopi av en bank (RIB) eller post (RIP) identitetserklæring.
* Siste strømregning eller annet tilsvarende dokument som kan rettferdiggjøre adressen din.
* Siste lønnsslipp eller annet dokument som kan rettferdiggjøre din månedlige inntekt.
Renter.
Årlig TEG fra 3,85% avhengig av ønsket beløp og tilbakebetalingstid, ingen administrasjonskostnader.

Lånets varighet.
Lånetiden må ikke overstige 30 år.

Begynnelse av månedlige uttak.
De starter mellom 60 (2 måneder) og 90 (3 måneder) dager fra den dagen låntakeren mottar hele lånets beløp.

Avbrudd i tilbakebetaling eller utsetting av månedlige utbetalinger.
For å undersøke muligheten for å utsette en frist, vennligst kontakt oss på telefon eller via kontaktskjemaet på vår hjemmeside. Utsettelsen gir renter til gjeldende rente, premien for kredittgarantien beregnes når forsikringen tegnes. Du kan be om utsettelse av ett eller to avdrag per år og dermed glede deg over en “tilbakebetalingspause”. Du må sende inn forespørselen 7 dager før neste frist. Dette betalingsavbruddet vil bli gitt til deg under forutsetning av at den revolverende kreditten din på tidspunktet for utsettelsesforespørselen din ikke inkluderer ubetalt eller for sen betaling, ikke støttes av forsikring, og at du ikke har hatt fordel av utsettelse de siste 2 månedene.

Forskuddsbetaling.
Enten du har en revolverende kreditt eller et personlig lån, kan du når som helst betale tilbake hele eller deler av det forfalte beløpet uten ekstra kostnad, men det er et registreringsgebyr å betale. Enten du er en vikar, en profesjonaliseringskontrakt, en praksisplass eller til og med en tidsbegrenset kontrakt, kan vi hjelpe deg.

Lån og forsikringsavtale.
Låntageren må signere en låneavtale og et kreditforsikringsattest. Forsikringen dekker deg i tilfelle død, fullstendig og irreversibelt tap av autonomi, total arbeidsuførhet på grunn av sykdom eller ulykke (FACL nr. 0081) og tap av arbeid som følge av oppsigelse med kompensasjon.

× Hvordan kan jeg hjelpe deg ?